Szolgáltatásaink

img2

Tanácsadás

Kérjen tanácsot tapasztalt szakembereinktől! Mélyépítési, tervezési és kivitelezési projektekhez díjtalan szaktanácsadást biztosítunk.

img2

Tervezés

Sokéves tapasztalattal vállaljuk komplett rendszerek tervezését és engedélyezését, és meglévő rendszerek optimalizálását.

img2

Telepítés

Igény szerint szakszerűen telepítjük az általunk forgalmazott szivattyúkat, keverő és levegőztető rendszereket. Komplett átemelők építését, gépészeti és villamos szerelését egészen a műszaki átadásig.

img2

Javítás és szervizelés

Vállaljuk szivattyúk, keverők, elektromos kapcsoló és vezérlő berendezések javítása és szervizelése, rendszerek hibaelhárítását és terv szerinti karbantartását.

img2

Szivattyúk bérbeadása

A legkülönbözőbb feladatokhoz tudunk kínálni megfelelő szivattyút. Bízza a feladatot is a szivattyúzás szakértőire, biztosan megtaláljuk az optimális megoldást.

img2

Karbantartás

Karbantartási szerződés keretén belül biztosítjuk a helyszínen történő rendszer karbantartást. Ha hosszútávon megbízhatóan működő rendszert szeretne, akkor a nálunk a megoldás.

img2

Hibaelhárítás

Mindenféle gépészeti és villamos meghibásodás javítását vállaljuk rövid határidővel, 24h-n belüli alkatrész ellátással. Szerződött partnereinknek díjtalan kiszállás!

img2

Rendszer optimalizálás

Felmérjük meglévő rendszerét, feltárva a szűk keresztmetszeteket, és lehetséges hibaforrásokat. Az üzemeltetés tapasztalatai alapján teszünk javaslatokat a fejlesztésekre.

img2

Komplett átemelők építése

Alvállalkozóként vállaljuk komplett átemelők építését, gépészeti és villamos kivitelezését, műszaki átadással.

elfekvő készletek felvásárlása

Elfekvő készletek felvásárlása!

Folyamatosan keresünk elfekvő szivattyú és egyéb műszaki berendezés készleteket. Tegye pénzzé amire már nincs szüksége és kétszeresen is profitál!
Kérjen tőlünk ajánlatot most!